Friday, August 7, 2009

Sibukkkk..............

Alahai.......baru je sempat jengok blog. Dah 2 hari sibuk sangat. Jangankan nak skodeng dapur kengkawan, dapor sendiri pun tak sempat nak kemas. Oh ya semalam, langsir saya selamat di pasang dengan jayanya. Itupun siap pasang dah hampir pukul 11 malam. Jadi semalam memang saya tak masak, malam ni pun tak pasti lagi. Letih sangat rasa badan ni... Rasa cam nak balik dan tidur je.

8 comments :

Fiza Nordin said...

siapa yg pasang langsir?orang tu ke...akak yang pasang?heheheee

Chik Mi said...

wah rhaya ngan langsir baru ye

blogresipi said...

awalnye langsir raya! semangat gitew :)

geraugebang said...

Iyo la, ni lagi hebat, dah pasang langsir baru. Kita baru dok tenung langsir bilik yang macam dah kena clorok.

hazila said...

Fiza,
Org dia datang pasang. Akak dan suami dok tengok tv. hehehehe.....

hazila said...

Mimi, bukan pasal nak raya buat langsir tu. Sebenarnya masa masuk rumah hari tu hanya buat langsir sekadar nak tutup tingkap tak bagi org luar nampak je. Kebetulan masa dapat green light nak buat langsir baru dah dekat nak raya.

hazila said...

Ijan,

heheheh....bukan langsir raya sebabnya raya mesti ada kat kampung. Dan jarang sangat buat open house. Rumah lama dulu 5/6 tahun baru tukar langsir.

hazila said...

Kak Gerau,

Sebenarnya buat langsir sempena masuk rumah baru setahun lepas. Sekarang baru berjaya buat....Masa masuk rumah baru tahun lepas, byk guna dari rumah lama. Buat sikit sekadar nak tutup tingkap...