Wednesday, August 12, 2009

Metrojaya Sale


Hari ni start Metrojaya Sales sampai 16/08/09. Orang punyalah ramai beratur, sebelum pintu dibuka. Hehehehehe....termasuk le saya. Actually tak banyak sangat barang yang berkenan di hati. Tapi kalau sesiapa yang nak beli ramekin, memang byklah tadi. Harganya lebih kurang RM 5.77 sen sebiji. Semalam my husband tanya, "Tak pergi Sale esok?" Tak kot, saya jawab. Kalau pergi pun saja nak cuci mata je. My husband cakap, bertuah lah you kalau pergi setakat nak cuci mata. Hahahahaha...... tak kan tak kenal isteri sendiri kan.

10 comments :

kucingorengemok said...

hahaha, ye lah... sampai kan kalau ada sale (esp pinggan mangkuk) mmg senang rujuk kat sini je! update sllu, hehehe :)

hazila said...

Semalam tak pasti nak pergi ke tak.... Alih alih hari ni jadi antara org yg terawal tunggu depan pintu pagar. Kah kah kah......

umiyumi said...

sale kat mana ni hazila? mesti kat shah alam ni. jauh sgt la nak p, suruh la depa buat kat kl lak :)

hazila said...

Kat Stadium Shah Alam. Kat KL selalu sale sebab byk Mega Mega Store kat sana.

umiyumi said...

ooo.. haritu pegi curve, tp cam tak menarik la tgk brg2 kat situ, beh lagi pegi living quarters kat gurney plaza. takpe le nak wat cemana tunggu raya le kot :)

Chik Mi said...

zilaaaaa nnti kau nak buat ku meroyan lagi ke?hihhiihii

blogresipi said...

Mak aii ramainye orang... kena pasang polis tuh... hehe

hazila said...

umiyuni,
pernah pergi yg kat the curve tu, biasa je. Tapi yg kat Gurney plaza tak pernah pergi. Kat Amcorp Mall pun ok gak.

hazila said...

Mimi,
hehehehe...jangan risau. Takde yg menarik sangat. Pinggan yg biasa biasa je. Lebih kurang cam yg last time diorang buat sale.

hazila said...

Ijan,
Bukan setakat Polis, Kena panggil FRU sekali. Kalau diorang rush, boleh sembur dengan air. hehehe.....