Sunday, August 23, 2009

Menu Berbuka.......

Antara menu berbuka hari ni:-

Laksam


Murtabak



Sira Pisang

Biasanya dalam Bulan Ramadhan, bila weekend, jarang sangat saya masak. Selalunya merayap lkat pasar ramadhan.

14 comments :

geraugebang said...

wah, semua suka murtabak buka puasa kan.

blogresipi said...

Murtabak tu tebal semacam jer... sedapnye!!!

Datin El said...

wah..penuh meja..yang paling tak tahan tenguk..laksam..tergodanyerrr.

kucingorengemok said...

menu ni buat sendiri ke menu kedai?

alimaz said...

salam sedap nampak murtabak tu....hai balik sat g nak bedal murtabak ler....

hazila said...

Kak gerau,
salah satu menu fofular buka pose.

hazila said...

Ijan,
first time beli, rasanya..ermmm.ermmmm ( faham faham sendiri la ya )

hazila said...

Datinel,
Tu belum yg second round (nasi).....

hazila said...

Lee lin
Menu kedai.....(tak ghajin ooo nak buat laksam)

hazila said...

Alimaz,
Rindunya nak buka pose kat Perlis....

cikmanggis said...

cm suka sira pisang ni..masa kecik2 dulu emak cm selalu masak sira pisang lemak manis..sedapnya,bila bubuh bunga cengkih lagi harum

hazila said...

Betul tu, kalau ada bunga cengkih baunya lagi wangi.

cikin said...

sedapnyer sira pisang tu....:)

selamat berpuasa..;)

hazila said...

Cikin,
Selamat berpuasa. Sedap sira tu tak manis sangat.